lördag 4 januari 2014

Mera ljus & en nattgäst!!!

Idag blir det pysselrummet som gäller, för här är så trist väder regnar och det är så grått. Jag fortsätter med att visa julklappar och beställningar jag gjorde till jul. Vi har varit hundvakt åt lille Bamse, lillmatte skulle spela handboll i Norrköping så då fick vi äran att ha lille Bamse hos oss. Emmis och Jewett tyckte det var en konstig liten prick i början men sen var det röja party hela tiden. Emmis har ju kommit till åren men lite bus orkade hon. Bamse fick även låna Emmis säng och tösernas finleksaker. Ja skulle Emmis och Jewett få leka med dom tar det nog endast några sekunder så är dom leksakerna ett minne. Så här kommer lite bilder och jag kan säga att Jewett sov en hel del när Bamse åkt hem, men jag tror nog att hon vill att Bamse kommer snart igen.

Det får bli allt för idag, tack för kommentarerna dom värmer.

                                 Kram Atti/ha det så gott.


2 kommentarer:

  1. Sikke søde billeder af din hund og Bamse, de leger jo så godt og tænker ikke på størelse forskelen, dyr er bare så skønne. knus morkaren.

    SvaraRadera
  2. Vilka fantastiska ljus !!! Vilken present att få. Det är underbart att se när hundar leker. Inte undra på att din hund var trött efteråt.
    Kram Eva

    SvaraRadera