fredag 25 april 2014

Påskkort!

Här har det inte blivit så mycket pysslande, vi har ju varit hundvakt åt lille Bamse till Jewetts stora lycka bilder kommer längre ner i inlägget på dom små hulliganderna. Men det blev ett påskkort till med ganska starka färger. Till blommorna har jag använt stansar som jag köpte på Netto för ett tag sedan, och där kan man hitta en hel del pysselgrejer till ett bra pris.
 
 
 
 
 
 
Jag har använt Quckutz, Spellbinders och Marianne Designs dies. Fjärilsstans från Martha Stewart och pärlor kommer från Py Hobby.
 
Utmaningar
That Craft Place challengeblog  - Anything Goes/Easter
CRAFTING by designs - April Showers May flowers
Crafty Catz - 228 Anything Goes
The Ribbon Girl challenge & Inspiration - Yellow/Lemon colour challenge
 
Och här kommer lite bilder på hur skoj hundarna har haft när Bamse var här i en vecka. Här letas det påskgodis och lugnet före stormen......

 
 
 
Jag har aldrig sett våran Jewett springa på detta vis, hon tycker det är jätte skoj när Bamse kommer. Empress blir ju 10 år i Oktober så hon tog det lugnt, men hon höll allt ett öga på dom. 
 
 
 
Ja dom är mer i luften än på marken........ 
 
 
Och i hundgården får Bamse vila upp sig, men jag tror inte det behövs. Kunde inte ana att det fanns så mycket energi i en sån liten hund, fast han sa att han numera är en leonberger........
 
Mitt lilla påskkort med haren blev utvalt till ett av favoriterna av design teamet på CRAFTING by designs, jätte skoj Tusen tack vad glad jag blev.
 
Nu önskar jag Er alla en jätte trevlig och mysig helg och tack för Era besök och komentarer och Ni glömmer väl inte min Blog Candy klicka på bilden längst upp till höger så kommer du dit jätteskoj om ni vill vara med och fira.
 
Kram Atti
Ha det så gott.
 
 

3 kommentarer:

 1. Så bliver det ikke mere påskesagtig, farver blomster er lige i øjet, og de tre vovser bliver man da i godt humør af at se på, de har det så sjovt sammen kan man se. knus morkaren.

  SvaraRadera
 2. what a beautiful Easter card, thank you for joining us at Crafty Catz challenge
  Tilly

  SvaraRadera
 3. Så herlige bilder av hundene!
  Og et lekkert kort:)
  Det blir ikke så mye tid ved dataen nå som vi har så fint vær. Så jeg er litt treg med kommenteringen.
  Klem, Heidi:)

  SvaraRadera