tisdag 20 mars 2012

Mitt första easel/staffelikort........

Har vågat mig på ett easel/staffelikort, har även skickat in det till min första utmaning hos Nettans Scrapbooking4you. Det är till påskutmaningen så ta en titt Du också, passa då även på att ta en titt i hennes webb butik massor av fina grejer.

Jag har även maskat detta kort, tycker det är en rolig tekník. Pappret jag har använt kommer från Pappex men vet ej vad det heter. Traktor stämplen kommer frånSerendipity Stamps och glad påsk stämpeln är nog köpt i Alingsås Stämpelboden. Kycklingen tror jag är från Magnolia i Borås. Blommor och pärlor kommer från Py Hobby

Satt och sökte lite på google efter easelkort och kom då till Norma hon gör jättefina kort och många härliga kortvikningar så om Du vill hoppa in hos henne och gör ett besök Du också.

Och nu vill jag tacka mina underbara vänner Ni vet vilka Ni är för all hjälp när jag fick en propp i benet och min "gubbe" skulle på båten i en vecka. Stort tack till min "finska gammelsmurf" som fick äran att ta sprutorna på en som har sprutskräck men Du fixade det med bravur. Stort TACK  för ALLT Ni är guld värda.


                                                     Ha det så gott
                           Kramiz Atti

3 kommentarer:

 1. Hej Atti
  Vad roligt att du hittat till min blogg och vill vara med i min candy :)
  Lycka till
  Kramis

  SvaraRadera
 2. Et nydelig kort!
  Herlige farger og pynt:)
  Klem, Heidi:)

  SvaraRadera
 3. Gammelsmurfen ska försöka hitta EN STOR spruta som du ska få! Ha,ha,ha

  SvaraRadera