lördag 7 april 2012

Twisted easel/stafelikort.

Här har det varit lite tyst ett tag, jag har haft en liten pysselsvacka men hoppas att lusten skall komma tillbaks. Sedan jag fick en propp i benet, har jag åkt in och ut på lasartettet. Jag slutade tvärt att röka från ca ett till ett och ett halvt paket om dagen och tyvärr så blev det nog en liten chock för kroppen. Jag fick ruskiga bröstsmärtor och man kunde tro att det var en hjärtinfarkt men det onda kom från bröstbenet. Men jag är så glad jag har haft världens underbaraste ambulance och sjukvårdspersonal dom är GULD VÄRDA. Så idag är det min 17 dag utan mina ciggiskompisar och så skall det förbli. Men nu tänkte jag visa upp ett kort jag gjorde för ett tag sedan.

Twisted easel/stafelikort.Jag har embossat pappret och chalkat med versa fine, stansat ut blomman från spellbinders och även chalkat den med versa fine. Cirklen har jag målat med brun akrylfärg och lagt på krackeleringslack även på dom utstansade blommorna. Swirsen är från quickutz, bårdstansen är från x-cut Leafy Lace. Metallfjärilen kommer från SCRAPPWEB, pärlor från Py hobby och stämpel vet jag inte var den kommer ifrån.


Den här vikningen tycker jag var jättekul att gör så det kommer säkert att bli fler kort med denna vikningen. Nu vill jag önska ER ALLA en JÄTTE TREVLIG PÅSK och kanske en härlig pysselhelg.

                                       
                                             Kramiz atti.2 kommentarer:

 1. Et aldeles nydelig kort du har laget!
  Lekre farger og detaljer:)
  Så flink du er som har sluttet å røyke. Stå på dette greier du!
  Ha en fortsatt fin påske, klem:)

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra kort du gör! verkligen! jag har själv slutat röka för många år sen och hua vad jobbigt det var! riktigt obehagligt!kämpa på...det blir ljusare.

  SvaraRadera