söndag 29 april 2012

Lite blandat...................

Ja nu var det ett tag sedan, men jag har allt satt igång och pyssla igen. Bästa medecinen för en som slutar röka, men fy vad tufft det är. Nu till lite jag har sysslat med har gjort en hög med rosetter tror man kallar dom det. Dom var roliga att göra, testade lite olika saker på dom. Embossade och chalkade, använde kantstans på en del. Så dom kommer att få pryda framtida kort.


Sedan har jag gjort en hundskylt på beställning till en hundkompis, hon skulle ge bort den i present. Hoppas att mottagaren blev glad för den.


Igår var jag och en kompis på Vara-Grästorps brukshundsklubbs vårutställning. Det kändes lite konstigt att vara där utan Jewett, men hon går på tabletter för sin hals tonsillerna som krånglar så det blir nog att bränna bort dom.  Så det blir inga utsällningar för henne i vår, men kanske till sommaren vi får se. Men vi vill skicka ett STORT GRATTIS till Ajax och matte Camilla påKustkärans kennel för han blev Bir. Har lånat kortet från Vara-Grästorps brukshundsklubb det är höstutställningen 27/8 2011. Då Ajax blev Bir då också och våran lilla Jewett blev Bim

                                                                   Atti


                                                                                                                                                                          
                                                                   

                                                                       


2 kommentarer:

 1. Lekre blomster og et flott skilt:)
  Det faller nok helt sikkert i smak hos mottageren.
  Fint bilde av nydelige hunder også.
  Ha en fin søndagskveld, klem:)

  SvaraRadera
 2. vilka härliga rosetter! glad valborg! :)

  SvaraRadera