lördag 5 maj 2012

Födelsedagskort till svärfar!

Så här blev kortet jag gjorde till svärfar när han fyllde 87 år. Jag säger som alla andra att det är svårt att gör manskort. Men så fick jag en liten idé! Han älskar fotboll och i unga år spelade han med i Gerdskens Bk i Alingsås. Han är fortfarande medlem och följer dom noga.


Lagets färg är svart och gult så det blev också kortets färg. Stämpeln kommer från Kort&Godt, spellbinders Lacy Squares, Quickutz nesting oval scallop, en fotbollscharms. Sedan vek jag ihop en stryktipskupong och tröjan klippte jag ut och den blev som den blev. Hittade några små söta fotbollar i mina gömmor.
Tack för alla fina kommentarer jag fått, det värmer. Jewett påminner om sin lilla DOG CANDY ALLA kan vara MED man behöver inte ha någon blogg.
                                    Atti                           

                                                                                                                 
                                                         2 kommentarer:

 1. Et flott kort du har laget:)
  Fint når man kan gjøre det så personlig.
  Ha en fortsatt fin helg, klem:)

  SvaraRadera
 2. Hej Atti, tak for din søde kommentar på min blog, og nu følger jeg også dig, butikker med scrap i Danmark er der vist ikke så mange af som i Norge og Sverige, men vi har da Panduro over næsten hele Danmark, men det har i vel også i Sverige. Store butikker med kun scrap har vi en tre- fire stk. af her på Sjælland, jeg vender tilbage til det da jeg gerne vil give dig de nøjagtige adresser.
  Du hører nærmere knus morkaren.

  SvaraRadera