lördag 2 juni 2012

Dog candyn avslutad...........

Nu är Jewetts dogcandy avslutad, hon tackar alla vovvar som ville fira hennes 3 års-dag. Hon kommer att nosa fram en vinnare imorgon.........+ att hon har en liten hemlis till Er alla imorgon.

Och nu till ett tack kort som jag gjort för ett tag sedan.........

                                                         

Ett easel/staffelikort med magnolias söta hundstämpel. Pappret vet jag ej vad det heter, men har köpt det hos Pappex . Rosor och pärlor kommer frånPY Hobby. Spetsen kommer från mina gömmor, har använt MS kantstans och Spellbinders.
Och mitt bidrag till Nettans scrapbokking4you kom fram, det är min andra utmaning och det är så spännande. Mina mail har krånglat en del kommer fram och en del bara försvinner, så idag tröttnade jag på detta så gubben  fick åka till datakillen och lösa problemet och nu skall det funka. Men inte då, så vi fick ringa min "data mentor MA" (fniss) och nu fungerar det.  Han fixade också till en liten profilbild åt mig, så gulligt av dej Tack snälla för hjälpen.

Tack snälla för alla fina kommentarer Ni gett mig, om Ni visste vad  DOM gör GOTT.........

                                    Önskar ER alla en skön helg
                            Kram Atti

3 kommentarer:

 1. Så søtt kort!
  Det er blitt litt kjøligere her også, men fortsatt fint i solen:)
  God helg, klem:)

  SvaraRadera
 2. Nåeee for et kært kort. god weekend til dig. knus morkaren.

  SvaraRadera
 3. Nu har Ida och jag varit här "tusen" gånger, beundrat ditt gulliga kort och spanat efter vinnaren i Dog-Candyn... men den som väntar på nåt gott... osv...

  Så vi fortsätter att vänta! *ler*

  SvaraRadera