måndag 25 juni 2012

Regn och åter regn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hoppas att alla har haft en trevlig midsommar och Sankt Hans. Idag så är det som himlen har öppnat sig totalt för här öser det ner. Vi får hoppas att solen och värmen kommer efter detta busvädret. Nu till lite jag gjort.........fick en beställning på ett döskalle ljus och så här blev det. Beställaren blev nöjd.                                                                                                         

Har fått kort från Elsa. Empress dotter och ja Jewetts syster. Elsa bor i Skaraborgslän med sin lillmatte, mor, far och en katt. Sedan kom det från Danmark, då var det Jamie Empress son. Naturligtvis så kom det kort på Empress "pojkvän" alltså barnens far Louis. Jamie bor med sin far Louis, matte och husse i Danmark. Men dom har även ett sommarhus nere i skåne.  Ja det är lite konstigt vi åker till vårat sommarhus i Gilleleje i Danmark och Jamies familj drar till Sverige. Men stugan frå vänta gubben jobbar i sommar så vi får se till hösten........hoppas vore kul att ha en liten familjeträff med vovvarna.

Elsa
                                                             

Min matte har ett jätte STORT pysselrum....................och jag Elsa får vara där när jag vill!!!!!tror jag?
Jamie
Son och far Louis.Tack till ALLA mattar och hussar för att Ni skickar kort på Empress och Louis barn, det är så kul att få följa dom på  deras livs väg.

Tusen TACK för alla fina kommentarer................dom värmer................TACK snälla.............

                                                 Ha det så gott
                            Kram Atti.


                     
  


4 kommentarer:

 1. Jeg takker også for dine kommentarer, ja, som du skriver: det varmer, og det har vi brug for i denne sommer. dit lys er flot, men også lidt uhyggeligt, dine hunde er så dejlige, jeg elsker dyr. knus morkaren.

  SvaraRadera
 2. Vilket häftigt ljus! :)

  SvaraRadera
 3. Jättetufft ljus och matchande, fint kort!

  SvaraRadera
 4. Hej! Kikar in för att tacka för hälsningen. Så mycket fina grejer du gjort :) Vi alla i Tomtebo önskar er en skön och lång sommar.

  SvaraRadera