måndag 27 augusti 2012

Min första Scrap & Stämpelträff!

Nu har jag och min väninna änterligen varit på våran första Scrap & Stämpelträff  i Alingsås. Det var Pappersbiten Och Stämpelkällan som anordnade denna härliga träff. När vi kom fick vi en härlig frukost och vårat välkomstpaket med massa fina stämplar m.m. Det var utmaningar för den som ville detta och för den som ville lära sig vika ett stjärnkort fick man detta. Sedan blev det middag och den var så god. Vi tog även en liten tripp till Pappersbiten och handlade lite saker och det blev några nya stämplar hos Stämpelkällan också. Eftersom vi är nybörjare så fick vi med oss lite för "mycke" grejer men förhoppningsvis har vi lärt oss att vi behöver inte lasta bilen full.....fniss.


Jag gjorde faktiskt min första LO har aldrig gjort någon innan. Jag tog med kort på våran första leonberger Fia, hon gick över till regnbågensland för 7 år sedan.


Jag hann faktiskt börja på ett kort också men det blev inte klart så det får jag visa senare när det blir klart. Det var en mycket mycket rolig dag så det kommer bli fler scrapträffar, men en sak är säker mindre väskor nästa gång........här kommer en bild på en massa trevliga scrappare Tusen tack till ALLA för en jätte mysig dag.


Stort TACK till Pappersbiten och Stämpelkällan för Allt en helt underbar Lördag.


                                   Ha det så gott/kram Atti.


 
 
  

2 kommentarer:

 1. Sikken et dejligt LO du har lavet af din afdøde Fia, det er altid trist at miste et elskede dyr. knus morkaren.

  SvaraRadera
 2. Roligt att åka på en mässa :)
  Super söt LO du gjort :)

  Ha de gott.
  Kram Gurkiss

  SvaraRadera