onsdag 15 augusti 2012

The Spiderman.............


Har gjort ett spidermanljus åt en kompis, när jag ändå höll på blev det en liten tändsticksask också.


        Och nu måste jag bara visa dessa små godingar......vad gör det att det regnar när man blir så här välkomnad...tyvärr kan jag inte få den första bilden större...går säkert...men jag ger upp....                              
                                                          

Fick äran att följa med min go´e vän för att hämta hem den lille gossen. Färden gick till Motala tror det var ca 25-30 mil, så det blev en tidig morgon. Men man gör vad som helst för att få se dessa små under. Som alltid när vi är ute och virrar på dom svenska vägarna kommer vi alltid fram , det är knappt man vågar säga att man kört taxi i nästan 20 år . Men håller man det inte vid liv så blir man lite glömsk och nu var jag ju kodriver...fniss. Det var tur att alla leonbergervalpar var tingade för annars hade det nog kunnat bli en liten till i baksätet hem. Den lille gossen låg och sov nästan hela vägen hem i mitt knä, och det var så mysigt. Stort tack till den blåa lilla finska smurfen för en fantastisk rolig och lärorik resa som alltid.

                                        Ha det så gott till Er alla
                             Kram Atti.


                                              

4 kommentarer:

 1. Fine "Spidermand" lys, og du har da den dejligste vovse. knus morkaren.

  SvaraRadera
 2. Stilige lys!
  Og helledussen for en nydelig fyr:) Så søt da...
  Det går bedre med øret til Frøya, nå prøver vi å finne ut av om det kan være noe allergi inne i bildet. Så nå får hun kun det vanlige tørrforet, Eukanuba, og sånn skal det være i 3 uker til.
  Ikke noe godbiter eller noe ekstra. Hjelper ikke dette får vi bytte ut Eukanuba til et diettfor. Vi skal nok finne ut av dette!
  En fin dag ønskes deg og dine, klem:)

  SvaraRadera
 3. ETT JÄTTETACK TILL VÄRLDENS BÄSTA HUNDVAKT!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte svårt att vara till en sån liten skönhet....inte heller till Dina fröknar.
   Gosnos på Er.

   Radera