fredag 17 maj 2013

Lite av varje.....

Det har varit lite upp och ner här just nu både tråkiga och roliga saker har hänt, därför så har jag inte riktigt orkat med att blogga. Men jag har allt försökt att pyssla lite. Våran  granne har fyllt år, ja det var på samma dag som våran Jewett  så vi firade båda med gottiga paket och jag gjorde en LO till grannen. Hans fru ordnade så jag fick ett kort av honom, dom andra har vi tagit när vi är ute på våran dagliga skogsrunda.Jag använde det underbara pappret från inkido Spring Time.                                                
Diesen är från Nellie Snellen, Cherry Lynn och Quickutz.
Torrembossingen är en platta från Fiskars.
Kantstansen är Xcut Leafy Lace.
Stämplarna kommer från Bo Bunny och Serendipity Stamps.
Bling och metall blommor, fjäril kommer från Py Hobby.
Kakservett i mina små gömmor.
Spetsblommor som jag har gjort, änglarna har jag gjort med hjälp av mina tvålformar och toalettpapper ja det är sant, nu kommer jag inte ihåg var jag såg vem som visade detta.
Sedan har jag börjat att ordna med mina stämplar som ligger lite huller och buller i lådor, förr använde jag cd fack men det klistriga på stämplen försvann. Så nu  skall jag försöka mig på att laminera har sett att många gör detta och är jätte nöjda med det.Det tar nog sin lilla tid men det får det göra. Jag har även ordnat lite med mina Nellie Snellen dies så dom blir lätta att komma åt, såg på Youtube en som satte dom på en fotoram och lite magnet.

Och här är lite mer figurer av toalettpapper som jag gjort.

Tack för Era besök på min blogg, det värmer. Nu önskar jag Er alla en skön och härlig PINGST.

                                                  Kram Atti.

Ps  Norge firar så Heidi ha en underbar 17 maj!!!!!!!

3 kommentarer:

 1. Så fint kort och snygga blommorna blev härligt papper. Ja man får ta och städa upp lite ibland för det ligger huller om buller jag har städat bland mina saker idag.
  Kram Ulla

  SvaraRadera
 2. Jättefin Lo

  Det gäller att ha ordning så man hittar

  Kraaaaaam

  SvaraRadera
 3. Lekker Lo!
  Jeg burde få tatt en skikkelig opprydning på hobbyrommet nå. Bør iallefall ikke handle mer på en stund... Må bruke opp mer av det jeg allerede har:)
  Takk for hilsningen på 17 mai! Jo takk dagen ble feiret og vi hadde en fin dag.
  Håper det står bra til med dere, klem:)

  SvaraRadera