torsdag 13 juni 2013

Easel kort.Oj oj vad tiden rinner iväg, nästan en hel månad har gått sen sista inlägget. Men jag har faktiskt pysslat en del, och gjort lite nya förvaringar det behövs alltid. Fick en beställning på ett morsdagskort och hon ville att det skulle gå i rosa.

Vintage utfordning nr 61. Man skall ha embossing med på sitt alster.. så jag tänkte vara med i denna utlottningen. Jag har torrembossat och texten är embossad med Reprint embossingpulver koppar. Diesen är från Nellie Snellen, Quickutz, kantstans MS optic dot, rosen är gjord av TH dies, metall och pärlor kommer från PY Hobby.

Den lilla ängeln är gjord i toalettpapper och den har fått lite glitter på vingarna, syns inte så bra på kortet. Jag testade att färglägga sidenbandet med promarker även rosen och dom små siden blommorna och jag använde rose pink.
Och så här blev baksidan.
                                                

Längs in i kortet kan hon skriva några rader till sin mor.
Hoppas att Ni alla har en underbar sommar och att Ni tar det lugnt och kopplar av. Här skall det målas hus så jag vet vad jag skall göra i sommar, måla går ju men allt det här skrapandet är ju för tråkigt så vi får hoppas att det blir en fin sommar med mycket sol och
och värme.


                 Ha det så gott till Er alla

                         Kram atti.


5 kommentarer:

 1. Such a lovely card with fine details. Thank you for joining us at Vintage Udfordring! Take care, Ira
  irascreacorner.blogspot.nl
  DT member for vintageudfordring.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Love the colors and design! catz

  SvaraRadera
 3. Just wonderful work my dear friend^_^
  Gorgeous papers and colors as always^_^
  Have a sweet weekend^_^
  Big hug,
  Sonia

  SvaraRadera
 4. Lækkert kort i lige mine farver, og de "toiletpapir engle" er da super søde, jeg håber din vovse er ved at komme sig, det er jo ikke nemt når to så store hunde tørner sammen, tak for hyggeligt besøg på min blog. knus morkaren.

  SvaraRadera