tisdag 16 juli 2013

Min lilla Emmis!

Hoppas att Ni alla har en underbar sommar och att Ni njuter och kopplar av. Vi skulle börjat att måla men, det kom lite annat istället, våran Emmis är inte bra. Så det har varit flera besök till våran  veterinär, ett av besöken skickade han oss akut ner till blå stjärnan i Göteborg för då såg inte ena lungan bra ut. Han trodde då att hon använde endast en lunga så det gick fort ner till Göteborg det kan jag lova. Hon blev inlagd på intensiven och vi åkte hem.Jewett hon saknade sin mamma så, hon låg vid ytterdörren hela tiden, så på småtimmarna tog jag madrassen och la mig hos henne.

Så här händer inte så mycket just nu, Emmis är hemma nu och vi har varit tillbaka hos våran veterinär, lungorna är bra tack och lov. Men hon skall ha 3 sprutor och hon har fått 2 st och det verkar som det hjälper något. Jewett hon är så glad för att ha sin mamma hemma igen, hon lämnar inte henne ur sikte och hon sköter den dagliga tvätten åt sin mamma visst är djuren fantastiska.Så här har inte blivit så  mycket pysslat, men jag har lite som jag gjort innan.
Ytterligare en omgjord snusdosa, perfekta att ha små saker i eller som en rolig present.I ett tidigare inlägg visade jag hur jag tänkte förvara mina dies, men det var ingen bra
 lösning för mig så det har blivit så här även stämplarna börjar bli färdiga men har en del
kvar att göra.


 
Till textstämplarna återanvände jag cdfacken, men jag tog lamineringsfickor till visitkort och dom passade perfekt, förr hade jag stämplarna endast i cdfacken men det klistriga på stämplen försvann.
 
 

Och så här blev det, nu är det bara resten kvar..........
 


Ja det får bli allt för idag, men en liten sak till! Jag blev top 3 hos That Craft place med min lilla rostårta jätte kul. Ha nu en fortsatt trevlig sommar och ta hand om varandra.

                                                
                    
                     Ha det så gott/kram atti.
 
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Åêe nej Attis, jeg har spekuleret på hvad der havde været i den "fine sommerhat" og så ser jeg det er en snustobak dåse, det havde jeg aldrig gættet.
  jeg håber din Emmis har det godt igen, der er ikke noget så forfærdeligt som når ens dyr er syge. knus morkaren.

  SvaraRadera
 2. så fint du har skrivit, stor kram från oss
  M-L

  SvaraRadera
 3. Vilken jättesöt dosa !! Så läcker att ge bort. Eller att ha själv. Vår hund har också varit sjuk och inlagd, men vi hoppas att allt är okej nu. Han är i alla fall jättepigg.
  Ha det gott i sommar. Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Hei!
  Håper Emmis er bedre nå, det er så kjedelig når de firbente har helse problemer. Sender en godklem til henne.
  Min Frøya har også problemer. men ikke så alvorlig, vi har fått svar på allergitestene hennes nå og de er negative. Det er ørene som ikke er helt bra. Noe er det som trigger problemet. Hun går på streng diett igjen og vi får prøve å finne ut av det. Har du noen erfaring med dette hos leonberger?
  Klem, Heidi:)

  SvaraRadera