lördag 27 juli 2013

Sjukstugan!!!

Först av allt vill jag tacka för alla krya på dig mail våran Emmis fått så tusen tack till Er alla. Vi tar en dag i taget med henne, det verkar som sprutorna hon får hjälper så vi har en kvar som vi skall till veterinären och ta. Men idag fick vi ta Jewett till veterinären, hon fastnade med sin lilla klo mellan plattorna på uteplatsen ja så det kan gå men men jag tror nog att hon också vill bli lite mer bortskämd, det kan ju bli nån gottis extra när man är sjuk.
 
 
 
 

Ja det har varit en minnesrik vecka gubben och jag har sällan någon tur på lotterier. Vi var en sväng till Alingsås för att vattna och titta till svärmors grav. Vi passade då på att handla på Maxi för dom har en underbar fiskavdelning, dom hade ett lotteri på 2 st fina hummrar så gubben tog en lott. Dagen efter så ringer dom och säger att gubben vunnit dessa fina hummrar... så det blev till att åka in till A-sås igen, men det gjorde jag gärna.


Så kom det en hälsning från pappa Louis och sonen Jamie i Danmark som stolt ville visa
upp att dom har blivit morbröder till så söta tvillingar, vi önskar dotterns familj lycka till med dom små och även till mormor, morfar och lill husse. Det är jätte skoj att få följa Louis och Emmis valpar och se hur dom utvecklas, Jamie är lik sin mamma och Jewett är lik sin far det är mitt tycke. Stort tack till Er för det fina kortet.


Så här har det inte blivit pysslat något, men jag kan visa en skylt jag gjorde för ett tag sedan till våran granne.


Stort tack för alla kommentarer dom värmer. Nu önskar jag Er ALLA en härlig helg och glöm inte att njuta.


                                           Ha det så gott/ kram atti.


 
 

 
3 kommentarer:

 1. Så godt å høre at det går bedre med Emmis:)
  Stakkars Jewett da... Det er fort gjort.
  Så fine bilder også:)
  Ha en riktig god helg, klem:)

  SvaraRadera
 2. Hi my dearest friend:)
  I come back from the vacations with my daughter, how are you? I saw Your last creations, all Wonderful as always and these photos are Adorable:))
  Big hug and happy weekend:)
  Sonia

  SvaraRadera
 3. Kære Attis, det gør mig ondt dine hunde ikke har det godt,meget syndt for Emmis, og en beskadet "ulveklo" kan der gå betændelse i, så godt i tog til dyrelægen. og Assis jeg havde ikke opdaget der var et rum under låget i "sommerhatten" jeg havde nær ødelagt den for at få den op, der var to små søde engle og to ænder, tusind tak og knus morkaren.

  SvaraRadera