fredag 18 oktober 2013

Har ni sett vilken liten goding!!!
 
 
Jag är nog allt lite avundsjuk på vårat fadderbarn, det är nämligen han som är husse till lille Bamse. Tror att han är ca 10-12 veckor här.
 
 
 
 
Hörde av gamle husse att grisen var kulig och man kan ju redan se att det är ingen som tar Bamses gris här inte, den vaktar han.
Så vi önskar Er alla stort lycka till med Er nya familjemedlem.
Pst Jewett på tråden Bamse, nytt paket på ingång, skickar det med min husse.

 
 
För några dagar sedan fick jag fram nål och tråd och broderade ett julkort, det var ett tag sedan jag broderade så det var riktigt kul.
Jag har torrembossat bakgrunden med fiskars folder med snöflingor och dom fick lite glitter på sig. Hjärtdiesen är quickutz , grenarna är MS stans, snöpenna, och bling kommer från Py Hobby.
 
 
På insidan embossade jag texten, hjärtdiesen är från Quickutz och blomman är från Marianne Design.
 
 
Och på baksidan min personliga stämpel från Rox Stamps.
 
 
Tack snälla för kommentarerna dom värmer ska Ni veta.
 
Ha det så gott/kram Atti.

4 kommentarer:

 1. Bamse er bare helt bedårende!
  Og et nydelig kort har du laget:)
  Ha en riktig god helg, klem:)

  SvaraRadera
 2. Sikken en skøn lille "hundebamse" Dorte i "fasters korthus" har lige fået en lille hundehvalp der minder meget om din Basse. knus morkaren.

  SvaraRadera
 3. ihh super fin hund din, jeg har også en der ligner, den er født 31.7 og er osse ca 12 uger. og ihh sikkent et stort arbejde vi har med de små vovser ;O)) du kan se min hund som hedder Tulle på min blog

  SvaraRadera
 4. Så söt liten hund den hade man inte tackat nej till, men vi reser rätt mycket så jag tycker synd om djuren när man måste lämna dem till pensionat tiden man är borta. Jättefint kort det måste gått snabbt att sy dem klockorna.
  Kram Ulla

  SvaraRadera